top of page

Acerca de

Norkirken Sommercamp 2023 Åpta_edited.jpg

Norkirken Sommercamp

24-28.juli 2023

I 2023 kommer tidenes nyhet, nemlig sommerleir på Åpta!

Her kan du komme med hele familien eller bare deg selv å nyte deilig sørlandsvær og åndelig påfyll, samtidig som du får mulighet til masse god kvalitetstid med kjente og nye bekjente. Dette blir en uke hvor du vil samle på mange minner for livet. 

 

Program 

Hvordan denne uka vil se ut ift program, er avhengig av hvor mange som blir med. Vi ønsker å legge til rette for at det er noe aktivitet for alle aldersgrupper blant barn og unge, og for voksne blir det mest sannsynlig noe bibelstudie på dagtid og noe enkle møter/samlingspunkt der vi søker Gud på kveldene. Vi ønsker å ha et opplegg som er enkelt nok til at det ikke blir ressurskrevende for de som er med, men nok til at det er noe for alle som deltar. Vi tenker på dette som en familiesamling, og vi vil oppmuntre dere (voksne) som har mulighet, til å bidra, slik at vi kan konferansen går rundt på en best mulig måte for alle. I påmeldingen kan du velge hvilket område du kan tenke deg å bidra innenfor. 

Camp Åpta

Åpta er en idyllisk plass med kjekke fasiliteter: kiosk, badebasseng, strand like ved, fotball- og volleyballbane og god plass til camping. Vi trenger imidlertid å vite hvor mange som vil bli med forholdsvis tidlig for å reservere den plassen vi ønsker, så jo raskere påmeldinger, jo bedre. Det er også hytter og leiligheter til overnatting, men det er litt begrenset plass, så vær kjapp på avtrekkeren og meld deg på allerede nå. 

Mer informasjon

For mer info om Camp Åpta, se deres hjemmeside her. 

Vi kommer også til å legge ut bilder, så det blir lettere å få oversikt over de ulike hyttene. Dette kommer snart.

Vi kommer også til å legge ut oppdateringer og informasjon på arrangementet på Facebook , så følg med der. 

bottom of page