top of page

Acerca de

Norkirken Sommercamp 2023 Åpta_edited.jpg

Norkirken Sommercamp

24-28.juli 2023

Bli med oss på Norkirkens første sommerleir, på Åpta!

Her kan du komme med hele familien eller bare deg selv og forhåpentligvis nyte deilig sørlandsvær og åndelig påfyll, samtidig som du får mulighet til masse god kvalitetstid med kjente og nye bekjente. Dette blir en uke hvor du vil samle på mange minner for livet. 

 

Program 

Vi er en god gjeng påmeldt, derfor får vi mulighet til å ha opplegg i grupper for alle aldersgrupper denne uken. Dagene vil starte med felles start og deretter møte for voksne og barnegrupper for 3-6 år og 1.-4. klasse. Det blir ulike aktiviteter for de som ønsker det i løpet av dagene, og på kvelden blir det kveldsmøte for de voksne. Det blir hoppeslott, tubekjøring, fotballturnering og mye kjekt underveis, for både store og små. Vi tenker på dette som en familiesamling, og vi vil oppmuntre dere (voksne) som har mulighet, til å bidra, slik at vi kan konferansen går rundt på en best mulig måte for alle. I påmeldingen kan du velge hvilket område du kan tenke deg å bidra innenfor. 

Camp Åpta

Åpta er en idyllisk plass med kjekke fasiliteter: kiosk, badebasseng, strand like ved, fotball- og volleyballbane og god plass til camping. Vi trenger imidlertid å vite hvor mange som vil bli med forholdsvis tidlig for å reservere den plassen vi ønsker, så jo raskere påmeldinger, jo bedre. Det er også hytter og leiligheter til overnatting, men det er litt begrenset plass, så vær kjapp på avtrekkeren og meld deg på allerede nå. 

Mer informasjon

For mer info om Camp Åpta, se deres hjemmeside her. 

Gå også til arrangementet på Facebook for mer informasjon. 

bottom of page