top of page

kORLEIS KAN DU GJE EIN GAVE til FORSAMLINGA?

Vil du gi en gave til Norkirken Vigrestad?

Norkirken er en menighet som driver et bredt arbeid som når både barn, tweens, ungdom og voksne. Vi engasjerer oss for samfunnet gjennom Fritidsklubben og Hjerte for Vigrestad, og vi drømmer om å gjøre enda mer for vårt lokalmiljø. Vi ser store frukter av arbeidet, men det krever økte inntekter. 

Å være menighet innebærer mange ulike utgifter og investeringer, som for eksempel leie av misjonshuset til samlinger, gjennomføring av arrangement og leirer, barne og ungdomsarbeid, lønn til ansatte, bidrag til utsendinger samt gaver til initiativ i lokalsamfunnet. 
For å drive et så stort arbeid er vi avhengig av at menighetens medlemmer bidrar økonomisk. Ved å bidra økonomisk får du ikke bare bidratt til det arbeidet vi nå har, men vi får betyr en forskjell og investere i generasjonene som kommer etter. Dersom du velger å gi fast til Norkirken, gir det oss en større mulighet til å planlegge økonomien, skape stabilitet og forutsigbarhet til oss som menighet samt gjøre langsiktige investeringer mulig, så vi kan velsigne enda flere gjennom arbeidet.  

korleis du kan gje ein gåve:

KOLLEKT

 Vi støtter flere ulike misjonsprosjekt og utsendinger, og på våre samlinger gir vi kollekt til ulike prosjekter. 

Du kan gje med kort, kontant eller VIPPS til nr 119054. Obs: Merk gjerne med navn på prosjektet.

fast giver

Opprett et fast trekk i nettbanken din, kontonummer er:

3335 20 74506

Trenger du hjelp? Ta kontakt 

VIPPS

Du kan enkelt gje ein gave med VIPPS: 119054 - NORFORSAMLINGA VIGRESTAD

bottom of page