top of page

Acerca de

Norkirken Sommercamp 2023 Åpta.png

Norkirken Sommercamp

I 2023 kommer tidenes nyhet, nemlig sommerleir på Åpta!

Her kan du komme med hele familien eller bare deg selv å nyte deilig sørlandsvær og åndelig påfyll, samtidig som du får mulighet til masse god kvalitetstid med kjente og nye bekjente. Dette blir en uke hvor du vil samle på mange minner for livet. 

Program

Hvordan denne uka vil se ut mtp program, vil avhenge av hvor mange som melder seg på. Vi ønsker å legge til rette for kjekke aktiviteter og kanskje noe enkelt opplegg for barna (om vi får voksne nok til å bidra), og for ungdom/voksne blir det bibelstudie og muligens et enkelt kveldsmøte/bønn og lovsang noen kvelder. Vi vil legge det opp enkelt nok til at det ikke krever for mye ressurser, men vi vil likevel legge det opp så det er kjekt for alle som deltar. Vi tenker på dette som en sommerferietur med storfamilien, og da er det naturlig at vi alle er med  og bidrar. I påmeldingsskjema vil det derfor være mulighet for å krysse av for området du ønsker å bidra innenfor. 

Overnatting

Her er det gode fasiliteter med både strand rett på siden, volleyballbane, fotballbane og god plass til campingvogner ol. Det er litt begrenset plass i hytter og leiligheter, så vær kjapp på avtrekkeren og meld deg på allerede nå. Det gjør det også mye lettere for oss å planlegge. 

For å se mer om leirstedet, sjekk ut deres hjemmeside her

Har dere spørsmål, ta kontakt med Eivind Hølland, eller send mld til Norkirken på Facebook. 

Det vil komme oppdatert informasjon på Facebookarrangementet, så følg med der.

bottom of page